Renovació Consell Escolar

Benvolgudes famílies,

Aquest primer trimestre del curs ens toca renovar una part del consell escolar del centre. Com ja sabeu, el consell escolar és l’òrgan de participació dels diferents sectors de la comunitat educativa en el govern del centre.

El formen els representants de tota la comunitat, és a dir, direcció, professorat, famílies, AMPA, un  representant de l’Ajuntament i una persona d’administració i serveis.

És molt important la vostra participació en tot aquest procés, ja que les decisions que es prenen al consell escolar, són claus per al funcionament i la millora del centre.

Adjuntem un calendari amb les dates de les diferents accions que es duran a terme durant el procés de renovació. Hi ha tres dates que volem remarcar, a fi que estigueu pendents:

14 al 19 d’octubre (al taulell d’anuncis del centre trobareu els censos penjats i cal que els reviseu per veure si tot és correcte).

fins al 29 d’octubre (data límit): podeu presentar la vostra candidatura per a poder formar part del consell escolar representant a les famílies de l’escola (es fa per escrit a la secretaria del centre).

30 de novembre: ELECCIONS, aquest dia es celebraran les eleccions al consell escolar. És molt important la vostra participació.

Salutacions,

Equip directiu CEIP Aina Moll i Marquès

Deixau un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: