Pagament famílies curs 22/23

Degut a les despeses en material escolar i didàctic que es generen a les aules d’educació infantil i primària del nostre centre ha aprovat per Consell Escolar establir la següent quota d’aportacions de l’alumnat:  

Educació infantil: 80 €.  

Educació primària: 38 €.  

Aquesta quantitat ha estat autoritzada per la Secretaria General de la Conselleria d’Educació i Formació Professional en data de 14 de juliol de 2022.

Aquesta quota cobreix les despeses de fotocòpies, agenda escolar, manteniment i renovació dels chromebooks, material didàctic d’ús comú de l’aula…

Les aportacions tenen caràcter voluntari, per tant, aquelles famílies que decideixin no abonar-les hauran de contactar amb el/la tutor/a del seu grup, que els farà arribar un llistat de material que hauran de dur a l’escola.

D’acord amb el punt 4 la disposició addicional vuitena de la Llei 1/2022, de 8 de març, d’educació de les Illes Balears (BOIB núm. 38 de 17 de març), les famílies en risc social estan exemptes del pagament d’aquestes aportacions. Per acreditar aquest risc s’ha de presentar al centre algun dels següents documents:

  • resolució administrativa de declaració de risc de l’òrgan competent en matèria d’actuacions de risc (consell insular respectiu o organisme autonòmic competent). 
  • conveni d’intervenció social i educatiu familiar entre la família del menor d’edat i els serveis socials del municipi. 

En aquests casos el centre procurarà facilitar a l’alumnat d’aquestes famílies el material escolar necessari per seguir l’activitat educativa. 

Per cobrir les despeses d’activitats complementàries (visites, sortides, tallers, celebracions…) s’estableix una quota anual de 30 euros per a tot el curs. En cas que un curs escolar quedi romanent d’aquesta quota s’utilitzarà en la realització d’activitats complementàries pel curs vinent. Aquestes activitats es faran constar a la PGA (Programació General Anual).

El pagament s’ha de fer a l’inici del curs fent un sol pagament abans del 15 d’octubre.

 

 

MATERIAL ESCOLAR

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES

TOTAL

Educació infantil

80€

30€

110€

Educació primària

38€

30€

68€

A continuació teniu els enllaços per fer el pagament:

Pagament d’infantil

Pagament de primària