Normes centre

images (1)

 

NORMES DE FUNCIONAMENT DE L’ESCOLA

  • Demanam puntualitat tant a l’hora de les entrades com de les sortides. A les 8’15h s’obre la barrera del centre i es tanca a les 8’40h. En cas d’haver d’entrar o sortir per visites mèdiques… teniu en compte que cal fer-ho respectant els canvis de sessions (consultau horari) a fi de no interrompre la feina del grup.
  • En tocar el timbre, heu de deixar les files lliures per agilitzar les entrades. A les sortides no heu d’esperar els infants davall la porxada ni a l’interior de l’edifici.
  • Fora de l’horari habitual d’entrada i sortida ( 8’30 i 13’30h) l’entrada a l’escola serà pel carrer Joan L. Estelrich.
  • Des del centre no es permetrà la sortida de cap alumne en horari lectiu (de 8’30 a 13’30h) si no es troba acompanyat d’un adult.
  • En casos excepcionals, quan la família ha de fer arribar algun objecte al seu fill, són els mateixos alumnes que han de baixar a secretaria a recollir-lo (els adults hem d’informar els alumnes amb aquest sentit).
  • Les reunions amb el professorat, concertades amb anterioritat mitjançant l’agenda (en cas que l’alumnat sigui de primària), seran els dimecres de 13’30h a 14’30h.
  • L’aportació en concepte de material, fotocòpies, agenda…s’ha d’abonar abans del 31 d’octubre.
  • És important informar a la Secretaria del centre dels canvis de dades que faceu durant l’any, especialment pel que fa a telèfons de contacte.

Es prioritzarà l’ús de l’agenda (a primària) com a mitjà d’informació i/o comunicació (absències, visites mèdiques, retards…)

 

NORMES DE REUTILITZACIÓ DE LLIBRES DE TEXT

NORMES

 

Deixau un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s