PREMIS DEL PARLAMENT

El Parlament ha començat els actes de lliurament dels premis als guanyadors del XII concurs de dibuix (“Un Parlament per a tots i totes”) i del IX concurs d’expressió escrita (“Valors i Parlament”) que anualment organitza la Cambra entre els escolars de 6è de primària de les Balears.

La presidenta del Parlament, Xelo Huertas, ha volgut expressar  una gran satificació “per l’elevada participació d’enguany ja que hem rebut més de 2.100 dibuixos i més de 1.000 redacions; enguany han participat més centres escolars que mai de totes les Illes”. També ha donat les gràcies a tots els nins i nines participants “per les vostres paraules en les redaccions i per la màgia de les línies i dels colors a l’hora de plasmar la vostra idea dels valors que compartiu cada dia i que heu apropoat a aquesta institució: el Parlament”.

Premis

De la categoria “Illes Balears”, el primer premi de dibuix ha correspost a Gerard Rebassa, de Sant Vicenç de Paül –Manacor– i el primer premi de redacció a Manuel Hernández, del CEIP Aina Moll Marqués –Palma–.

Anuncis

Deixau un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: